SAP-toiminnanohjaus-
järjestelmän konsultointipalvelu

Taloushallinnon SAP-konsultointi käsittää erilaisia projektin vaiheita; Project Management, Design, Build, Testing, Training, Go Live Preparation sekä Go Live Support. Eli autamme asiakasta implementoimaan ja käyttämään SAP toiminnanohjausjärjestelmää.  Monimentorilla on 20-vuoden kokemus SAP-toiminnanohjauskonsultoinnista ja asiakassuhteemme ovat meille erittäin tärkeitä, joista osa on kestänyt monia vuosia.

Monimentorissa on laaja asiantuntemus SAP-toiminnanohjauskonsultoinnista. Olemme luotettava toimija ja pienenä konsultointiyrityksenä pystymme nopeasti reagoimaan uusiin haasteisiin ja tilanteisiin. Meillä on hyvä fiilis tehdä töitä. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin isot kansainväliset yritykset, joissa käytetään SAP-järjestelmää.

SAP Financials käsittää

  • Financial Accounting (General Ledger, Accounts Receivable, Accounts Payable, Asset Accounting, Bank Accounting)
  • Financial Supply Chain Management (Credit Management, In-House Cash, Cash and Liquidity Management)
  • Management Accounting (Profit Center Accounting, Cost Center and Internal Order Accounting, Project Accounting, Investment Accounting, Product Cost Accounting, Profitability Costing)

Jokaisessa SAP-implementoinnissa tarvitaan perusasiat koskien seuraavia SAP moduuleja: General Ledger sekä Management Accounting.

Monimentor on toteuttanut asiakkailleen mm Leasing Asset sovelluksen sekä Customer and Vendor Factoring –sovelluksen implementoimalla SAP järjestelmään.

SAP-konsulttimme ovat sertifioituja SAP FICO-konsultteja.